mandag 7. mai 2007

Litt Oslo nostalgi

Oslo sjømannskirke var min arbeidsplass i litt over 1 år, jeg var en slags altmulig mann her, og det var et flott sted å jobbe. Mye på grunn av omgivelsene som dere kan se av postkortet. Kirken lå på Bygdøy som var en av de mer ekslusive adresser i Oslo. Kirken var nær nabo til Bygdøy Kongsgård, Sjøfartsmuseet, Vikingskips museet – og tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland!

This is a church for sailors in Oslo (Bygdøy)

Før Gardemoen Flyplass var det Fornebu, som ble for liten etter hvert og som så ble nedlagt. Den lå mye nærmere Oslo enn dagens flyplass, og det er det nok mange som savner. I dag er området hovedkontor til Telenor, og mange nye boliger er planlagt på det tidligere flyplassområdet. Ja verden går fremover, eller…

This is the "old" airport in Oslo

1 kommentar:

jmb sa...

Norway seems similar to where I live, most of the trees are evergreen. When I go to the eastern coast of the USA to see my daughter, it seems very strange to see so few. I am very glad to get back to the Pacific Northwest. This is funny since I came here from Australia, forty six years ago, and there are very few evergreens there.
I wish I could read Norwegian. Your English is very good, so maybe you could translate a little more.
regards
jmb